Renkaiden vaihto ja huolto Rovaniemellä

Rengasliike Rovaniemellä RengasPoint.

RengasPoint on täyden palvelun rengasliike Rovaniemellä. Meiltä saat renkaiden vaihdon lisäksi kaikki renkaiden huoltoon ja asennukseen liittyvät palvelut, kuten renkaiden asennukset, renkaiden tasapainotukset, renkaiden korjaukset ja nelipyöräsuuntaukset.

Lisäksi meillä on rengashotelli, johon voit jättää renkaat turvalliseen säilytykseen.

RengasPointilla saat renkaiden vaihdon nopeasti ja vaivattomasti myös kiireisinä sesonkiaikoina.

Varmista turvalliset ajokilometrit sekä miellyttävä ajokokemus, tule vaihdattamaan renkaasi meidän ammattilaisilla! Huolettoman renkaiden vaihdon lisäksi saat varmuuden, että autosi renkaat ovat kunnossa ja asennettu oikein.

Täyden palvelun First Stop -rengasliike

Kaikki rengaspalvelut yhdestä paikasta

Saat takuun kaikille rengastöille

“Renkaanvaihto sujui nopeasti ja ammattitaidolla, vaikka oli sesonkiaika. Ja rengashotelli on edullinen. RengasPointilla hommat sujuu kyllä aina mallikkaasti ja palvelu on loistavaa!”

Ammattitaitoinen renkaiden vaihto Rovaniemellä

Renkaiden vaihdon kanssa kannattaa olla tarkkana. Ainakin syksyllä talvirenkaiden vaihdon kanssa on hyvä ennakoida, sillä täällä pohjoisessa talvi voi yllättää. Kun varaat renkaiden vaihdon hyvissä ajoin, niin vältät pahimpien renkaanvaihto sesonkien ruuhkilta ja varmistat turvalliset kilometrit myös ensilumen sataessa.

Milloin on aika uusia renkaat?

Hanki uudet talvirenkaat, jos:

 • talvirenkaista puuttuu nastoja
 • niiden urasyvyys on alle 5 millimetriä
 • ne ovat yli 5 vuotta vanhat

Kesärenkaiden uusiminen on ajankohtaista, kun kulutuspinnan pääurien syvyys laskee alle 4 mm.

Huomioi kuitenkin, että vanhatkin renkaat voivat olla vaaralliset, vaikka niissä olisikin tarpeeksi kulutuspintaa tai nastoja jäljellä. Lue lisää rengasmääräyksistä Rengasliiton verkkosivuilta.

Osaava renkaiden huolto ja korjaus Rovaniemellä

Onko sinulla tarvetta renkaiden huollolle tai korjaukselle? Meiltä saat palvelua kaikissa renkaiden huoltoon ja korjaukseen liittyvissä asioissa. Osaava ja kokenut henkilökuntamme takaa sinulle ammattitaitoiset rengaspalvelut Rovaniemellä. Näin autosi ajomukavuus ja ajoturvallisuus paranee sekä renkaiden käyttöikä pitenee!

Renkaiden huolto -palvelumme sisältää:

Rengasasennukset ja vannetyöt: Asennamme vanteet autosi renkaisiin huolellisesti ja ammattitaidolla rengasvalmistajien ohjeiden mukaisesti.

Renkaiden korjaus: Rikkinäiset renkaat kannattaa aina korjauttaa ammattilaisella. Tarkastamme rikkinäisen renkaan kunnon perusteellisesti, jotta tiedämme, tuleeko renkaasta korjauksen jälkeen vielä käyttökelpoinen ja tarpeeksi turvallinen. Jos renkaan korjaaminen kannattaa tehdä, meiltä löytyy tarvittavat välineet ja ammattiosaaminen sen tekemiseen.

Renkaiden tasapainotukset: Renkaiden tasapainotuksessa asennetaan vanteen sisäpinnalle rengaspainoja. Näin renkaasta saadaan vakaampi. Renkaiden tasapainottaminen niiden vaatimusten mukaisesti on tärkeää, jotta ajoturvallisuus ja ajomukavuus säilyy. Renkaiden tasapainotuksen tarpeen havaitset usein esimerkiksi siitä, että renkaat täristävät ja voivat siksi aiheuttaa vaaratilanteita etenkin korkeammissa ajonopeuksissa, sillä niiden pysyvyys tiellä on huomattavasti tasapainotettuja renkaita huonompi. Lisäksi tasapainottamaton rengas kuluu epätasaisesti ja lyhentää näin renkaan käyttöikää.

Nelipyöräsuuntaus: Nelipyöräsuuntauksessa auton ohjauskulmat säädetään auton valmistajan määrittelemän asennon mukaisesti. Nelipyöräsuuntaus on hyvä tehdä vähintään vuoden välein. Näin varmistat, että autosi renkaiden käyttöikä pitenee, polttoaineen kulutus pienenee ja ajomukavuus ja ajoturvallisuus paranee.

Miksi RengasPointin renkaiden vaihto ja huolto?

TAKUU

Saat takuun kaikille auton rengastöille

KAIKKI AUTOMERKIT

Teemme renkaiden vaihto ja -huoltotöitä kaikille automerkeille ja -malleille

SIJAISAUTO TARJOLLA

Saat halutessasi meiltä sijaisauton rengashuoltosi ajaksi

KATTAVA RENGASLIIKE

Saat meiltä kaikki rengaspalvelut yhdestä paikasta

TURVALLISIA AJOKILOMETREJÄ

Kun jätät autosi renkaiden vaihdon ja huollon ammattilaistemme käsiin, saat varmasti turvallisia ajokilometrejä autollasi

Renkaiden vaihto ja huolto hinta RengasPointilla

Renkaiden vaihto hinta:

 • Henkilöauto: 35 €
 • Pakettiauto: 45 €
 • Citymaasturit/Maasturit: 40 €
 • Asuntoautot: 45 €

 

Rengashotelli hinta:

 • Rengashotelli ja renkaiden kausisäilytys: 38 € / 4 rengasta

 

Vannetyö, tasapainotus ja allevaihto:

 • Henkilöauto: 72 €–112 €
 • Pakettiauto: 88 €
 • Citymaasturit/Maasturit: 98 €
 • Asuntoauto: 92 €

 

Nelipyöräsuuntaus: 85 €

Renkaanpaikkaus (liimapaikka): 35€/45€

Usein kysyttyä – renkaiden vaihto

Milloin pitää vaihtaa talvirenkaat?

Kesäkuussa 2020 voimaan tulleessa uudessa tieliikennelaissa talvirengaspakko muuttui sääperustaiseksi. Talvirenkaita on jatkossa käytettävä marras–maaliskuun aikana, jos keli sitä edellyttää.

Milloin talvirenkaat on uusittava?

Talvirenkaiden uusiminen on ajankohtaista, jos talvirenkaista puuttuu nastoja, renkaiden urasyvyys on alle 5 mm tai renkaat ovat yli 5 vuotta vanhat.

Milloin kesärenkaat on uusittava?

Uudet kesärenkaat on aika ostaa, kun renkaiden kulutuspinnan pääurien syvyys on alle 4 mm.

Paljonko renkaiden vaihto maksaa Rovaniemellä?

RengasPointilla Rovaniemellä renkaiden vaihto maksaa:

Henkilöauto: 35 €

Pakettiauto: 45 €

Citymaasturit/Maasturit: 40 €

Asuntoautot: 45 €