Öljynvaihto autoon Rovaniemellä

Öljynvaihto Rovaniemellä RengasPoint.

Tarvitsetko öljynvaihdon autoon? RengasPointilla öljynvaihto onnistuu jopa aikaa varaamatta! Tuo autosi meille ja odotellessasi juot kupposen kahvia.

Käytämme öljynvaihdossa laadukkaita, täyssynteettisiä Mobil 1 -moottoriöljyjä, joista löytyy varmasti sopiva voiteluaine autosi moottorille.

Vastuullisena autoalan toimijana kierrätämme vanhat öljyt ja öljyn kanssa kosketuksissa olevat osat. Kun teetät autosi öljynvaihdon meillä, ei sinun tarvitse huolehtia kierrättämisen vaivasta.

Saat takuun kaikille huolto- ja korjaustöille

Maailmanlaajuisen Bosch Car Service -ketjun jäsen

Öljynvaihdot kaikille automerkeille ja -malleille

“Öljynvaihto sujui nopeasti, hyvä kun ehti kahvikupillisen juoda. Ystävällistä ja loistavaa palvelua RengasPointilla!”

Öljynvaihto nopeasti laadukkailla moottoriöljyillä Rovaniemellä

RengasPointissa saat öljynvaihdon autoon jopa aikaa varaamatta. Tuo siis autosi meille, istu odottelemaan ja juo odotellessasi kupillinen kahvia – me vaihdamme öljyt autoosi hetkessä!

Käytämme laadukkaita Mobil 1-moottoriöljyjä öljynvaihtoon. Valikoimastamme löytyy varmasti sopiva voiteluaine autosi moottorille. Huolehdimme vastuullisena autoalan toimijana oikeaoppisesta kierrätyksestä ja kierrätämme vanhat öljyt ja öljyn kanssa kosketuksissa olevat osat. Kun tuot autosi meille öljynvaihtoon, säästämme sinut myös kierrättämisen vaivalta!

Miksi öljynvaihto autoon on tärkeää? Öljynvaihto säännöllisesti on erittäin tärkeää. Vaihtamalla öljyt säännöllisin väliajoin pidetään huolta auton moottorin optimaalisesta suojasta ja suorituskyvyn ylläpidosta. Öljyyn kertyy esimerkiksi polttoaineen palamisesta syntyviä palamisjätteitä, kun moottoria käytetään. Niinpä öljyn voitelukyky heikkenee ajan kuluessa ja se taas aiheuttaa sen, että moottori kuluu nopeammin. Jokaiselle automerkille ja -mallille on valmistaja antanut öljynvaihtovälin, joka kannattaa tarkistaa autosi huoltokirjasta. Yleensä öljyt kannattaa vaihdattaa automerkistä ja -mallista riippuen noin 10–15 tuhannen kilometrin välein tai vähintään kerran vuodessa, etenkin täällä pohjoisen ankarissa olosuhteissa.

Käyttämämme laadukkaat Mobil 1-moottoriöljyt parantavat autosi moottorin kestävyyttä ja suorituskykyä. Lisäksi ne suojaavat moottoria heti käynnistyksestä lähtien ja pidentävät moottorin ikää suojaamalla sitä kaikilta epäpuhtauksilta.

Miksi öljynvaihto RengasPointilta?

TAKUU

Saat takuun kaikille auton huolto- ja korjaustöille, myös öljynvaihdolle


KAIKKI AUTOMERKIT

Teemme öljynvaihdot kaikkiin automerkkeihin ja -malleihin


ÖLJYNVAIHTO NOPEASTI

Pääset öljynvaihtoon nopeasti – jopa ilman ajanvarausta!


SIJAISAUTO TARJOLLA

Saat halutessasi meiltä sijaisauton huoltosi ajaksi


MAAILMANLAAJUINEN KETJULIIKE

Kuulumme maailmanlaajuiseen Car Bosch Service -ketjuun

Usein kysytyt kysymykset – öljynvaihto

Miten usein öljynvaihto autoon?

Jokaiselle automerkille ja -mallille on valmistaja antanut öljynvaihtovälin, joka kannattaa tarkistaa autosi huoltokirjasta. Yleensä öljyt kannattaa vaihdattaa automerkistä ja -mallista riippuen noin 10–15 tuhannen kilometrin välein tai vähintään kerran vuodessa.

Mitä maksaa auton öljynvaihto?

Auton öljynvaihto maksaa arviolta noin 100 €. Öljynvaihdon hintaan vaikuttavat esimerkiksi auton merkki ja malli, joten yleensä hinta vaihtelee noin 60–150 euron välillä.

Mitä tapahtuu, jos ei vaihda öljyjä autoon?

Säännöllisestä öljynvaihdosta on tärkeää huolehtia. Jos et vaihda autoosi öljyä, se voi lyhentää moottorin elinikää. Jos öljynvaihto tehdään suosituksia harvemmin, voi se aiheuttaa epänormaalia kulumista tai saattaa syntyä öljyä kerääviä kerrostumia. Auton moottori saattaa ylikuumentua lisääntyneen kitkan takia – tämä taas johtaa jäähdytysjärjestelmän ongelmiin.

Onko öljyn merkillä väliä?

Nykyautoissa on tärkeää käyttää autossa valmistajan suosittelemaa moottoriöljyä. Moottorin ja öljyn yhteispeli on suunniteltu tarkkaan, joten autosi moottori on siis suunniteltu toimimaan parhaiten juuri tietyn öljyn kanssa ja sitä valmistaja suosittelee käyttämään. Löydät tämän valmistajan suositteleman öljylaadun autosi ohjekirjasta. Ja useilla moottoriöljyjen valmistajilla on verkkosivuillaan myös palvelu, johon syötät autosi rekisterinumeron tai autosi vuosimallin ja palvelu antaa sinulle autoosi sopivan öljyn. Öljyn valmistajaa tärkeämpää on huolehtia, että öljylaatu on oikea.