Edullinen rengashotelli Rovaniemellä

Rengashotelli Rovaniemellä RengasPoint.

Etsitkö edullista rengashotellia Rovaniemeltä? Voit lopettaa etsimisen, sillä RengasPointin rengashotellissa säilytät auton renkaat edullisesti. Säästä tilaa kotivarastossasi ja varmista, että autosi renkaat ovat turvallisessa säilytyksessä – jätä renkaat meidän rengashotelliin renkaiden vaihdon jälkeen.

Kun tuot renkaat meidän rengashotelliin säilytykseen, niin sen lisäksi, että säästät kotivarastostasi tilaa, me huolehdimme myös renkaidesi oikeanlaisesta säilytyksestä. Pesemme renkaat huolellisesti ennen säilytykseen laittamista ja tarkistamme aina niiden kunnon. Tällä varmistamme, että renkaiden käyttöikä pitenee ja osaat hankkia uudet renkaat ajoissa.

RengasPoint on täyden palvelun rengasliike. Saat meiltä rengashotellin lisäksi kaikki tarvitsemasi renkaiden huoltopalvelut: renkaiden vaihdot, renkaan tasapainotukset, rengasasennukset, nelipyöräsuuntaukset sekä renkaan korjaukset.

Edullinen ja turvallinen rengashotelli

Täyden palvelun First Stop -rengasliike

Kaikki rengaspalvelut yhdestä paikasta

“Suosittelen ehdottomasti RengasPointin rengashotellia Rovaniemellä. Edullinen ja huoleton ratkaisu renkaiden säilytykseen. Ja palvelu aina asiallista ja ystävällistä!”

Vaivaton rengashotelli Rovaniemellä – RengasPoint

Oletko kyllästynyt pienestä varastosta ison osan vievään rengaspinoon? Uuvuttaako likaisten renkaiden rahtaaminen renkaiden vaihtoon, kun talvi jälleen yllätti? Meillä on ratkaisu ongelmaasi. Säästä selkääsi ja tilaa kotona ja tuo renkaat meidän rengashotelliin säilytykseen.

Huolehdimme aina renkaiden pesusta ennen rengashotelliin varastointia. Tämä parantaa niiden käyttökelpoisuutta. Kaiken kaikkiaan renkaiden huolellinen säilytys pidentää niiden käyttöikää sekä säilyttää ajomukavuuden.

Tarkistamme autosi renkaiden kunnon aina, kun otamme ne säilöön ja kerromme sinulle hyvissä ajoin, milloin on aika hankkia uudet renkaat.

Eli, rengashotellissamme autosi renkaat:

  • pestään ja tarkastetaan ennen varastointia
  • säilytetään optimaalisissa ja paloturvallisissa olosuhteissa
  • eivät joudu vääriin käsiin
  • ovat vakuutettuina koko säilytyksen ajan
  • vaihdetaan autoosi kätevämmin uuden kauden alkaessa

     

Sinun tehtäväksesi jää vain tuoda autosi meille renkaiden vaihtoon ja jättää jälleen käyttämättömät renkaat rengashotelliimme.

Vaivatonta ja kätevää, eikö?

Rengashotelli hinta – Rovaniemi

Rengashotelli ja renkaiden kausisäilytys: 4 rengasta 38 €/kausi

Rengasvaihtotyöt eivät kuulu rengashotellin hintaan.

Miksi RengasPointin rengashotelli Rovaniemellä?

VAKUUTUS

Autosi renkaat on vakuutettuina koko säilytyksen ajan

OPTIMAALISET OLOSUHTEET

Rengashotellimme optimaaliset olosuhteet takaavat, että renkaasi pysyvät kunnossa myös niiden lepokauden ajan.

TURVALLINEN SÄILYTYS

Välty varkauksilta ja muilta epämiellyttäviltä yllätyksiltä

KATTAVA RENGASLIIKE

Saat meiltä rengashotellin lisäksi kaikki rengaspalvelut yhdestä paikasta

TURVALLISIA AJOKILOMETREJÄ

Kun jätät autosi renkaat ammattilaistemme käsiin, saat varmasti turvallisia ajokilometrejä autollasi

Usein kysyttyä – rengashotelli

Mitä rengashotelli maksaa Rovaniemellä?

Rengashotelli ja renkaiden kausisäilytys RengasPointin rengashotellissa maksaa 38 €.

Mitä tarkoittaa rengashotellikausi?

Kaudella tarkoitetaan yhtä kesärengaskautta tai talvirengaskautta eli noin puolta vuotta. Eli sitä aikaa, minkä ajan esimerkiksi talvirenkaat ovat rengashotellissamme.

Miksi viedä renkaat rengashotelliin?

Auton renkaat vievät yllättävän paljon tilaa säilytyksessä, joten useimmilla meillä ongelmana on, että kotivarastoon ei mahdu renkaat säilytykseen. Tai sille renkaiden viemälle tilalle olisi muutakin, parempaa käyttöä. Likaisten renkaiden rahtaaminen renkaiden vaihdon yhteydessä ei ole myöskään mitenkään mukavaa. Lisäksi renkaat on hyvä saada sellaiseen paikkaan, jossa ne ovat turvassa, jotta renkaiden vaihdon aikaan ei tarvitse lähteä ostamaan uusia renkaita. Rengashotellissa pesemme renkaat huolellisesti ennen säilöön laittoa sekä säilömme ne paloturvallisesti optimaalisissa olosuhteissa.