Kaiken kattava autokorjaamo Rovaniemellä

Autokorjaamo Rovaniemellä RengasPoint.

Etsitkö autokorjaamoa, johon saa nopeasti huoltoajan, eikä huollon jälkeen tarvitse enää pelätä, että sama ongelma toistuisi? Tuo autosi korjattavaksi RengasPointille Rovaniemellä. Meiltä saat aina erinomaista ja ystävällistä palvelua sekä kattavat autokorjaamopalvelut merkkikorjaamoja edullisemmin.

Kuulumme maailmanlaajuiseen Bosch Car Service -ketjuun. Bosch on kehittänyt suuren osan autostasi. Siksi se on laadukas valinta myös huoltamaan sitä. Bosch Car Service huoltaa ja korjaa kaikki automerkit. Suomessa meitä on jo yli 70 korjaamoa.

Lujan ammattitaidon ja uusimpien laitteiden avulla takaamme oikeaoppiset ja laadukkaat autokorjaamopalvelut kaikille automerkeille ja -malleille.

Voit jättää autosi luottamuksella meidän korjattavaksemme. Sinun ei tarvitse ymmärtää autojen korjaamisesta mitään – me kerromme ja selitämme aina, mitä autollesi teemme sekä hinnoittelemme läpinäkyvästi ja rehellisesti. Saat korjauksille aina takuun. Korjaamme autoasi kuin omaamme!

Saat takuun kaikille huolto- ja korjaustöille

Maailmanlaajuisen Bosch Car Service -ketjun jäsen

Autohuollot kaikille automerkeille ja -malleille

“Rovaniemen paras – ehkä jopa koko Suomen paras – autokorjaamo: RengasPoint. Ajan autonkorjaukseen sai nopeasti, eikä korjaus itsessään kestänyt kauan. Ihanan ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Suosittelen!”

RengasPoint – osaava autokorjaamo Rovaniemellä

RengasPointin autokorjaamo kuuluu kansainväliseen Bosch Car Service -ketjuun, joka on maailman suurimpia riippumattomia korjaamoketjuja. Suomessa Bosch Car Service korjaamoita on yli 70 ja ketjuun kuuluminen tarkoittaa valmiutta käsitellä kaikkien merkkien uusinta autotekniikkaa. Meiltä saat kaikki korjaamo- ja huoltopalvelut – myös määräaikaishuollot takuun säilyttäen. Työn ja varaosien laatu on ensiluokkaista, onhan Bosch maailman johtava ensiasennustoimittaja lähes kaikkiin automerkkeihin.

Meillä on käytössämme uusimmat diagnostiikka- ja korjauslaitteet sekä käytämme korjaustöissä alkuperäislaatuisia osia. Autosi takuu ei katkea, vaikka huollattaisit tai korjauttaisit sen RengasPointin Bosch Car Service -korjaamossa kalliimman merkkihuollon sijaan. Ja vaikka autosi takuu olisi umpeutunut, myönnämme aina takuun kaikille korjaustöillemme ja asentamillemme osille.

Halutessasi saat meiltä huollon ajaksi sijaisauton, jotta pääset liikkumaan vaivattomasti samalla, kun autosi on huollossa. Sijaisauton hinta on 25 euroa/päivä tai käyttökerta + polttoainekulut.

Miksi RengasPointin autokorjaamo Rovaniemellä

TAKUU

Saat takuun kaikille auton korjaustöille


KAIKKI AUTOMERKIT

Huollamme kaikki automerkit ja -mallit


SIJAISAUTO TARJOLLA

Saat halutessasi meiltä sijaisauton huoltosi ajaksi


KATTAVA AUTOKORJAAMO

Saat meiltä kaikki autokorjaamopalvelut yhdestä paikasta


MAAILMANLAAJUINEN KETJULIIKE

Kuulumme maailmanlaajuiseen Car Bosch Service -ketjuun

Usein kysytyt kysymykset – autokorjaamo

Saako auton korjata itse?

Auton voi korjata tai huoltaa myös itse, jos haluaa. Vanhojen autojen korjaaminen on helpompaa, mutta uusien autojen korjaaminen hankalampaa – korjauksessa joutuu näkemään vaivaa ja hankkimaan paljon osaamista. Siksi onkin vaivattomampaa ja turvallisempaa teettää auton korjaukset ja huollot ammattilaisten autokorjaamossa. 

Mikä on kohtuullinen aika autonkorjaukselle autokorjaamossa?

Kohtuullinen aika autonkorjaukselle on kuluttajariitalautakunnan mukaan 2-4 viikkoa. Nyrkkisääntönä voidaan kuitenkin sanoa, että korjaus ei ilman erityisiä syitä saisi kestää paria viikkoa pidempää ilman erityisiä perusteluita.

Paljonko auton vuosihuolto maksaa?

Auton vuosihuolto maksaa keskimäärin noin 100–250 euroa. Vuosihuollon hintaan vaikuttaa esimerkiksi auton merkki, malli ja ikä.

Mitä auton määräaikaishuolto maksaa?

Auton määräaikaishuolto maksaa yleensä noin 200-350 €. Määräaikaishuollon hinta määräytyy huollon laajuuden mukaan. Auton määräaikaishuolto on valmistajan määrittämä kilometri- tai aikaperusteinen autohuolto.

Mikä on autokorjaamon vastuu virheistä?

Korjauksessa tapahtuneista virheistä vastaa autokorjaamo. Korjaus on tehtävä ammattitaitoisesti ja huolellisesti. Jos korjaus epäonnistuu, on vastuu korjaamolla ja korjaukseen sovelletaan kuluttajansuojalain 8 lukua. Lähtökohtana epäonnistuneessa auton korjauksessa on, että korjaamo on pääsääntöisesti oikeutettu korjaamaan tekemänsä virhe. Jos korjaus ei onnistu, tulee kyseeseen usein hinnanalennus ja vahingonkorvaus.