Renkaiden tasapainotus Rovaniemellä

Renkaiden tasapainotus Rovaniemellä RengasPoint.

RengasPoint Rovaniemellä tarjoaa ammattitaitoista renkaiden tasapainotuspalvelua. Älä tingi ajoturvallisuudesta ja -mukavuudesta, vaan tuo autosi meille renkaiden tasapainotukseen!

Renkaiden tasapainottaminen on tärkeää ajoturvallisuuden ja ajomukavuuden sekä myös renkaiden pidemmän käyttöiän vuoksi. Epätasapainossa olevat renkaat täristävät, pito tiehen on huonompi ja renkaat kuluvat epätasaisesti.

RengasPoint on täyden palvelun rengasliike. Renkaiden tasapainotuksen lisäksi saat meiltä kaikki tarvitsemasi renkaiden huoltopalvelut: renkaiden vaihdot, rengasasennukset, renkaan korjaukset, nelipyöräsuuntaukset sekä rengashotellin renkaiden säilytyksen.

Tuo autosi meille renkaiden tasapainotukseen ja aja turvallisesti ja pitkään samoilla renkailla!

Täyden palvelun First Stop -rengasliike

Kaikki rengaspalvelut yhdestä paikasta

Saat takuun kaikille rengastöille

“Ratin tärinä poistui kokonaan, kun RengasPointin ammattilainen tasapainotti renkaat. Eikä kestänyt työssä kauan. Aivan 6/5 toimintaa ja palvelua RengasPointilla Rovaniemellä!”

Renkaiden tasapainotuksen hinta Rovaniemi

  • Henkilöauto: 72 €–112 €
  • Pakettiauto: 88 €
  • Citymaasturit/Maasturit: 98 €
  • Asuntoauto: 92 €

Renkaiden tasapainotus Rovaniemellä ammattitaidolla RengasPointilta

Täristääkö ratti, kun ajat autoasi? Oletko havainnut, että autosi renkaat ovat kuluneet epätasaisesti?Usein tasapainottamattomat renkaat täristävät ja voivat aiheuttaa vaaratilanteita etenkin korkeammissa ajonopeuksissa, sillä niiden pysyvyys tiellä on huomattavasti tasapainotettuja renkaita huonompi. Lisäksi tasapainottamaton rengas kuluu epätasaisesti ja lyhentää näin renkaan käyttöikää.

Kun havaitset tällaisia ongelmia, niin varaa aika meille renkaiden tasapainottamiseen. Renkaiden tasapainottaminen on suositeltavaa tehdä myös silloin, kun rengas irrotetaan vanteelta, esimerkiksi renkaiden vaihdon yhteydessä.

Renkaiden tasapainotuksessa vanteen sisäpinnalle asennetaan rengaspainoja, jotta renkaasta saadaan vakaampi. Renkaat tulee tasapainottaa niiden vaatimusten mukaisesti turvallisuuden ja ajomukavuuden säilyttämiseksi.

Me RengasPointilla tasapainotamme autosi renkaat ammattitaidolla ja huippulaadukkailla välineillä. Tasapainottamisen jälkeen voit taas ajaa huolettomasti ja turvallisesti!

Miksi renkaiden tasapainotus RengasPointilta?

TAKUU

Saat takuun kaikille auton rengastöille, myös renkaiden tasapainotukselle

KAIKKI AUTOMERKIT

Teemme renkaiden tasapainotuksia kaikille automerkeille ja -malleille

SIJAISAUTO TARJOLLA

Saat halutessasi meiltä sijaisauton pitkäkestoisten rengastöiden ajaksi

KATTAVA RENGASLIIKE

Saat meiltä kaikki rengaspalvelut yhdestä paikasta

TURVALLISIA AJOKILOMETREJÄ

Kun jätät autosi renkaiden tasapainotuksen ammattilaistemme käsiin, saat varmasti turvallisia ajokilometrejä autollasi

Usein kysyttyä – renkaiden tasapainotus

Mitä renkaiden tasapainotus maksaa Rovaniemellä?

RengasPointilla Rovaniemellä renkaiden tasapainotus maksaa:

  • Henkilöauto: 72 €–112 €
  • Pakettiauto: 88 €
  • Citymaasturit/Maasturit: 98 €
  • Asuntoauto: 92 €

 

Milloin renkaiden tasapainotus?

Auton renkaiden tasapainotus on ehdottomasti tarpeellista silloin, jos auto tai ratti tärisee ajaessa tai jos huomaat autosi renkaiden kuluvan epätasaisesti. Tasapainotetut renkaat takaavat sinulle turvallisempia ja mukavampia ajokilometrejä sekä säästöä lompakossa!