Ammattitaitoinen autohuolto Rovaniemellä

Autohuolto Rovaniemi RengasPoint.

Ennaltaehkäisevä ja auton kuntoa ylläpitävä autohuolto takaa sen, että autosi toimii luotettavasti sen käyttöiän kaikissa vaiheissa.

RengasPointilta saat laadukasta ja luotettavaa autohuoltoa Rovaniemellä – huollamme autoasi aina kuin omaamme. Teemme kaiken – öljynvaihdoista kaikkiin ennaltaehkäiseviin tai tehtaan suosittelemiin huoltopalveluihin – kaikille automerkeille. Saat määräaikaishuollolle ja korjauksille aina takuun autosi takuuiästä riippumatta. Laadukkaat varaosat ja huolellinen työskentely takaavat autollesi pitkät ja turvalliset ajokilometrit.

Autohuoltopalvelumme sisältää Bosch Car Service -korjaamopalvelut:

  • Määräaikaishuollot ja tarkastukset
  • Ajoneuvoelektroniikan huolto
  • Lämmitys- ja ilmastointihuolto
  • Moottorihuolto
  • Jarruhuolto
  • Rengashuolto
  • Valojen testaus
  • Mekaaniset korjaukset

Saat takuun kaikille huolto- ja korjaustöille

Maailmanlaajuisen Bosch Car Service -ketjun jäsen

Autohuollot kaikille automerkeille ja -malleille

“RengasPoint teki autooni määräaikaishuollon. Ajan huoltoon sai nopeasti ja huolto hoitui nopeasti. Palvelu on todella loistavaa ja ystävällistä. Suosittelen lämpimästi RengasPointia Rovaniemellä, jos on tarvetta auton huollolle tai korjaamiselle!”

Rovaniemen paras autohuolto – RengasPoint

Helpoin ja halvin tapa pidentää auton käyttöikää, on huollattaa se säännöllisesti. Auton huoltotarpeet vaihtelevat valmistajan ja ajoneuvomallin mukaan, joten katso autosi valmistajan huoltokirjasta lisätietoja autosi tarvitsemista säännöllisistä huolloista.

Suosittelemme, että teet kausittaisen tilannetarkastuksen autohuollon osalta aina vuodenajan vaihtuessa. Näin pysyt jatkuvasti kartalla siitä, että auton huollot tulee tehtyä.

Määräaikaishuollon aikaväli on automallista riippuen vuosittain tai 10–50 tuhannen ajokilometrin välein. Autohuollon tarve kannattaa kartoittaa säännöllisesti, näin mahdolliset viat havaitaan ajoissa, korjataan ennaltaehkäisevästi ja vältyt suuremmilta korjaustarpeilta. Huollattamalla autosi säännöllisesti, säästät todennäköisesti rahaa ja vaikutat positiivisesti autosi jälleenmyyntiarvoon.

Bosch Car Service -korjaamona me RengasPointilla huollamme kaikki automerkit ja -mallit autosi takuuiästä välittämättä. Meillä on käytössämme uusimmat diagnostiikka- ja korjauslaitteet ja käytämme korjaustöissä alkuperäislaatuisia osia.

Saat meiltä aina takuun tekemillemme määräaikaishuolloille ja korjauksille.

Autoalan vastuullisena toimijana, kierrätämme kaiken osista kemikaaleihin. Meille ympäristöasiat ovat tärkeitä ja haluamme pitää yrityksemme ympäristöosaamisen korkealla tasolla sekä kehittää toimintaamme ympäristöä ajatellen.

Miksi auton huolto RengasPointilta?

TAKUU

Saat takuun kaikille auton huoltotöille


KAIKKI AUTOMERKIT

Huollamme kaikki automerkit ja -mallit


SIJAISAUTO TARJOLLA

Saat halutessasi meiltä sijaisauton huoltosi ajaksi


KATTAVA AUTOKORJAAMO

Saat meiltä kaikki autohuoltopalvelut yhdestä paikasta


MAAILMANLAAJUINEN KETJULIIKE

Kuulumme maailmanlaajuiseen Car Bosch Service -ketjuun

Usein kysytyt kysymykset – autohuolto Rovaniemi

Mitä auton huolto sisältää?

Auton vuosihuollossa tarkastetaan auton yleinen kunto. Vuosihuollossa varmistetaan, että auto säilyy hyvässä kunnossa ja toimii varmasti ympäri vuoden. Vuosihuoltoon sisältyy yleensä ainakin moottoriöljyn ja öljynsuodattimen vaihtaminen sekä nesteiden tarkastaminen. Mm. lasinpesuneste, jäähdytinneste sekä jäähdytinnesteen pakkaskesto.

Mitä auton vuosihuolto maksaa?

Auton vuosihuolto maksaa keskimäärin noin 100–250 euroa. Vuosihuollon hintaan vaikuttaa esimerkiksi auton merkki, malli ja ikä.

Mitä auton määräaikaishuolto maksaa?

Auton määräaikaishuolto maksaa yleensä noin 200-350 €. Määräaikaishuollon hinta määräytyy huollon laajuuden mukaan. Auton määräaikaishuolto on valmistajan määrittämä kilometri- tai aikaperusteinen autohuolto.

Milloin autoon pitää tehdä määräaikaishuolto?

Määräaikaishuollon aikaväli on automallista riippuen vuosittain tai 10–50 tuhannen ajokilometrin välein. Suosittelemme, että teet kausittaisen tilannetarkastuksen autohuollon osalta aina vuodenajan vaihtuessa. Näin pysyt jatkuvasti kartalla siitä, että auton huollot tulee tehtyä. On tärkeää kartoittaa autohuollon tarve säännöllisesti, jotta mahdolliset viat voidaan ennaltaehkäistä ja vältyt suuremmilta korjaustarpeilta.