Lisävalot ja lisävalojen asennus Rovaniemi

Öljynvaihto Rovaniemellä RengasPoint.

Lisävalot autoon hakusessa? RengasPointilta Rovaniemellä saat oikeanlaiset lisävalot autoosi suoraan paikalleen asennettuna.

Etkö tiedä, millaiset lisävalot hommaisit autoosi? Etsitkö ammattitaitoista lisävalojen asentajaa Rovaniemellä? Me osaamme kertoa sinulle, millaiset lisävalot sopivat autoosi sinun toiveidesi mukaan ja asennamme myös lisävalot paikoilleen nopeasti ja vaivattomasti. Meillä on laaja valikoima laadukkaita lisävaloja autoon.

Lisävalojen tarve etenkin täällä pohjoisen pimeässä syksyssä ja talvessa on todellinen. Paranna ajoturvallisuutta ja näkyvyyttä helposti – hanki lisävalot meiltä! Teemme lisävalojen asennukset myös kätevästi esimerkiksi muiden auton huoltotöiden tai renkaanvaihdon yhteydessä.

Lisävalot ja lisävalojen asennus kaikille automerkeille ja -malleille

Saat takuun kaikille huoltotöille – myös lisävalojen asennukselle

Nopea lisävalojen asennus – jopa 1,5 tunnissa

Lisävalojen asennuksen hinta Rovaniemellä

Lisävalojen asennus RengasPointilla Rovaniemellä maksaa 85 €/h ja veloitetaan asennukseen kuluvan ajan mukaan.

Lisävalojen asentaminen kestää 1,5 tunnista 4 tuntiin riippuen siitä, halutaanko auton sisälle erillistä katkaisijaa, vaatiiko auto CAN-väylä sovittimen ja mikä on haluamasi lisävalojen asennuspaikka (esim. maskin alle).

Hanki lisävalot autoon Rovaniemellä – näet paremmin ja parannat ajoturvallisuutta

Meillä täällä Suomessa ja etenkin Pohjois-Suomessa on pitkä pimeän aika. Pimeässä ajaminen voi olla vaarallista itselle ja muille tiellä liikkujille, ellei ajoneuvon valot ole riittäviä. Ja totuus on, että vaikka autojen valot ovat kehittyneet viime vuosina, niin silti niiden teho ei läheskään aina ole riittävä pohjolan pimeyteen. Siksi lisävalojen ostaminen ja asentaminen autoon on erittäin helppo tapa parantaa näkyvyyttä ja ajoturvallisuutta.

Lisävalojen tärkein tehtävä onkin antaa valotehoa sinne, mihin auton omat kaukovalot eivät yllä. Ylimääräinen valoteho auttaa valaisemaan paremmin kauas eteen ja tien penkoille. Parempi näkyvyys lisää huomattavasti liikenneturvallisuutta, sillä yllättävän esteen ilmaantuessa reaktioaikasi on pidempi, koska havaitset esteen paljon aikaisemmin lisävalojen ansiosta. Myös sinut havaitaan liikenteessä paremmin.

Eikä pidä unohtaa ajomukavuutta. Varmaan jokainen meistä on kaivannut lisätehoa auton ajovaloihin syksyn pimeinä iltoina autolla ajellessa, kun vesisade haittaa ennestään huonoa näkyvyyttä ja tuntuu, että kaikki valo imeytyy mustaan ympäristöön. Onneksi nämä tilanteet on helppo välttää tulevaisuudessa varaamalla vain meille ajan lisävalojen asennukseen autoosi!

Me RengasPointilla autamme sinua löytämään parhaat mahdolliset ja mieleiset lisävalot autoosi ja asennamme ne autoosi nopeasti, jopa 1,5 tunnissa!

Usein kysytyt kysymykset – lisävalot ja lisävalojen asennus

Montako lisävaloa saa olla autossa?

Vuonna 2017 tuli voimaan säädös, jonka mukaan henkilö- ja pakettiautossa saa olla 1-3 lisäkaukovaloa, kun auton omat kaukovalot on käytössä. Raskaissa ajoneuvoissa lisävaloja voi olla 5 omien kaukovalojen lisäksi. On tärkeää noudattaa myös kaukovalojen yhteenlaskettua, sallittua referenssilukua, joka saa olla korkeintaan 100.

Miksi lisävalot autoon?

Lisävalot antavat valotehoa sinne, mihin auton omat kaukovalot eivät yllä. Ylimääräinen valoteho auttaa valaisemaan paremmin kauas eteen ja tien penkoille. Parempi näkyvyys lisää huomattavasti liikenneturvallisuutta, sillä reaktioaikasi pitenee ja autosi havaitaan liikenteessä paremmin. Lisävalot parantavat myös ajomukavuutta.

Voiko lisävalot asentaa itse?

Lisävalot voi myös asentaa itse, mutta se vaatii aika paljon ymmärrystä auton sähköpuolesta, etenkin jos autosi on uudempi. Säästä hermojasi ja aikaasi ja tuo autosi meille ammattilaisten käsiin. Hoidamme lisävalojen asennuksen puolestasi nopeasti ja ammattitaidolla, eikä sinun tarvitse pimeän koittaessa epäillä, etteivätkö valot toimisi.