Akun vaihto Rovaniemi

RengasPoint on täyden palvelun rengasliike ja autohuolto Rovaniemellä.

Akku lopussa autossa? RengasPointilta akun vaihto kätevästi Rovaniemellä

Onko autosi akku lopussa? Älä ota riskiä, että auto simahtaa matkan varrelle, vaan varaa meiltä aika akun vaihtoon.

Suosittelemme jättämään auton akun vaihdon meidän ammattilaisten käsiin, koska nykyautoissa akun vaihto vaatii usein koodauksen autoon. Jos ei sinulla ole riittävää osaamista ja oikeita työkaluja akun vaihtoon, voi siitä aiheutua harmittavia ja isoja kustannuksia. Nykyautoissa akku on myös usein sijoiteltu niin hankalasti, että sen vaihtamiseksi autoa täytyy purkaa hieman.

Säästä itsesi ylimääräiseltä harmilta, päänsäryltä ja vaivannäöltä, varaa aika meille akun vaihtoon. Ajanvarauksessa antamiesi tietojen perusteella tilaamme autoosi sopivan akun, joten kun tuot autosi sitten autosi meille, niin vaihto sujuu nopeasti.

Akun vaihdot kaikille automerkeille ja -malleille

Saat takuun kaikille huoltotöille – myös akun vaihdoille

Maailmanlaajuisen Bosch Car Service -ketjun jäsen – osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta

Usein kysytyt kysymykset – akun vaihto

Paljonko akun vaihto maksaa?

Akun vaihdon hinnat vaihtelevat riippuen mm. auton merkistä,  mallista jne. Jos haluat tietää, kuinka paljon akun vaihto maksaa sinun autoosi, pyydä tarjous tästä!

Voiko akun vaihtaa itse?

Nykyautojen kohdalla suosittelemme vaihdattamaan auton akun ammattilaisilla. Akun sijainti ja auton tietokonejärjestelmät vaativat erityisosaamista, jotta auto säilyy ajokuntoisena akun vaihdon jälkeenkin.

Milloin akun vaihto?

Auton akut kestävät yleensä 4-6 vuotta riippuen käytöstä yms. Yleisimpiä merkkejä akun vaihtotarpeesta on tietysti, että auto ei käynnisty. Huonokuntoinen akku voi vaikuttaa myös auton sähkölaitteisiin, kuten keskuslukitukseen tai lämmitykseen. Joissakin autossa akun vaihtotarve ilmoitetaan kuljettajalle kojelaudan merkkivalolla tai viestillä.