Pointin Fiksaamo

Rengaspointin Fiksaamo auttaa pitämään autosi puhtaana hellävaraisesti ja ammattitaidolla. Pesemme autot sisältä ja päältä sekä käsittelemme väsyneet maalipinnat kiiltäviksi. Pesemme myös penkit ja moottorit sekä poistamme eläinten karvat ja tahrat verhoilusta. Puhtaalla ja raikkaalla autolla on miellyttävä ajaa, ja kun päätät myydä autosi, hyvä hoito näkyy plussana hinnassa.

Päältäpesu

Fiksaamon päältäpesussa auton ulkopinnat puhdistetaan painepesurilla. Koneelliseen harjaukseen verrattuna käsittely on hellävaraista ja säästää pintaa naarmuilta ja kulumiselta.
Pesu päältä.
Ulkopintojen ja ovivälien kuivaus käsin.
Työn kesto n. 30min.
Alk.28€

Sisä- ja päältäpesu

Sisä- ja päältäpesu raikastaa auton pinnat sisältä ja ulkoa. Lisäpalveluina suosittelemme istuinten pesua ja pinnan kiillotusta, niin autosi on kuin uusi!
Palveluun sisältyy: Ulkopintojen pesu ja -kuivaus, ovivälien kuivaus käsin, imurointi, pölyjen pyyhkiminen, kumimattojen pesu sekä ikkunoiden puhdistus sisä- ja ulkopuolelta. Eläinten karvojen poisto sekä tahrojen poistot sovittavissa erikseen tuntitöinä.
Työn kesto noin 3-4h.
Alk. 85€

Istuinten pesu

Suklaan sulaminen tai kahvin kaatuminen penkille ei ole maailmanloppu. Tuo autosi meille istuinten pesuun, ja verhoilu on jälleen tahraton.
Palveluun sisältyy: Penkkien imurointi ja pesu.
Kuivatusaika n.12h.
75€

Pinnan kiillotus

Kiillotus tuo väsyneeseen maalipintaan eloa. Maalipinnan koneellinen hionta eli myllytys leikkaa pintaa muutaman mikrometrin tasoittaen ohuet ja matalat naarmut ja poistaen haalistuneen pinnan. Vahaus suojaa uuden pinnan ja tekee siitä kiiltävän. Hiottu ja vahattu pinta on paitsi kaunis myös käytännöllinen: se hylkii likaa ja helpottaa pesua.
Palveluun sisältyy: Koneellinen hionta, vahaus
Työn kesto n.5h
Alk. 170€

Moottorin pesu

Moottorin pesu kuuluu auton perusteelliseen puhdistukseen. Kun vuosien aikana kerääntynyt pöly, piki ja muu lika pestään pois, on mahdolliset öljy- tai muut nestevuodot helppo paikallistaa. Moottoripesu tehdään asiakkaan pyynnöstä ja hänen vastuullaan: emme vastaa moottorin käyntihäiriöistä tai käynnistymättömyydestä pesun jälkeen.
Palveluun kuuluu: Pesu liuotinpesuaineella, harjaus ja kuivaus.
45€

Tuntiveloitus

Määrittelemättömät työt veloitetaan tuntihinnalla.
75€/h.